Translate

fredag 9. juni 2023

Avreise Andenes og Egga kanten. Del 1

Da er bil og båt klare for årets høydepunkt. Kjetil M. Gisholt og jeg, tar med oss jolla, og drar nordover. Målet for turen er Andenes og Egga kanten! Var der i 2020 sammen med SFK Galskap. Det var en tur jeg aldri kommer til å glemme. For min del, ble det 5 nye arter. Blant annet Isskate, som naturlig vis var høydepunktet. Sammendrag fra denne turen kan du lese om HER.
Går alt etter planen, blir det 12 dager med fiske. Det skal fiskes helt ned til drøye 1 km dyp. Lista på target arter er lang. Både Kjetil og jeg, har mye å hente her. Det blir en del satsing på arter som ikke er dokumentert tatt på sportsfiske utstyr i Norge. Har en mistanke om at det blir mye Kveite fiske og.... Får bare håpe at værgudene er på vår side. 


Klare til avreise!

Vi har booket leilighet og bryggeplass hos Nordfish i Andenes. Dette er en fiskecamp som trygt kan anbefales. Flotte leiligheter for 4-6 personer. Stor og godt utstyrt sløyehall, med kjøle og fryserom. Butikk med bra utvalg innen havfiskeutstyr. Fin brygge med parkering rett ved siden av. En låst utstyrs bod på land med strøm. Kjekt å sette fra seg utstyr, etter endt tur. Båtene de leier ut har stangholdere, kartplotter og ekkolodd. Praktiske båter, som egner seg bra til fiske. Gode fasiliteter med andre ord. Best av alt er servicen. Saulius Peleda, og de andre på campen, strekker seg langt for å hjelpe og tilrettelegge. 


Flotte leiligheter, biljard og badstue. Renslig og godt utstyrt sløyehall. Stort fryserom, med kjøle rett ved siden av. Sportsfiske butikk på campen, med godt utvalg.Her ligger båtene i le for vær og vind, innerst i Andenes Havn.

Følg med for Del 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar