Translate

mandag 13. august 2018

Finaledagen Langesund Fiskefestival, med uventa resultat!

Bjørn Salte, Øyvind Sundet og jeg, satser alt på dypet i dag. Noe som ikke gikk helt som vi trodde. Brukte en halvtimes tid på Skrubbe ved kaia, siden det er en viktig art. Den uteble selvfølgelig. Så dro vi ut på dypet. Kom oss ikke helt ut hvor vi ville på grunn av været. Prøvde oss på flere tradisjonelt gode plasser noen sjømil ut, men uten resultat. Pigghå og en liten Svarthå, var alt vi fikk.

Øyvind Sundet poserer i kjent stil med Pigghå.


Tiden renner ut, og vi innser at slaget er tapt. Vi bestemte oss for å bruke den siste timen av konkurransen på grunna etter Rødspette, Skrubbe og Ulke som vi manglet. Det var også mange arter vi kunne forbedre fra dagen før. Fikk Rødspetta og Skrubba, men di var selvfølgelig små. Forbedra Fjesing og Horngjel. Det var igrunn alt som ga oss noe mer poeng denne dagen, utenom en liten Svarthå da. Pigghå er fredet, og derfor ikke med i konkurransen.


Rødknurr er alltid morro å få. Min tredje av arten.
Som en gjenganger denne helgen, var den også veldig liten.
Ble sluppet pent ut igjen, siden vi hadde meldt inn en litt større dagen før.



Vi frykta et skikkelig fall på resultatlista, etter denne elendige dagen. Men det hadde vært fler som slet med dårlig bett. Endte opp med 846,72 poeng, holdt det faktisk til en 6. plass!.

Team Grenland som nummer 6. Beste plassering siden vi startet i 2016.


Følte vi gjorde en dårlig jobb denne dagen, men plasseringen er vi veldig fornøyde med. Kanskje alt klaffer til neste år? Vi har allerede begynt planleggingen...
Sven Jonny Fyen, Jon Helgetveit og Kjetil Gisholt stilte som Team Grenland Idioti. De havnet til slutt på plass nummer 34. Opp 4 plasser fra i fjor.
For mer info og komplett resultatliste fra årets Festival, trykk HER


1 kommentar:

  1. mosomt skrevet detta slåen , fotsett som du gjør . takk for omtalen.

    SvarSlett