Translate

lørdag 5. mai 2018

TMB 2018 ferdig for denne gang

Det skjedde lite for oss dag 2 og 3 i TMB. Hadde noen hugg, men ingen Laks.

Siste dagen kom godværet. Prøvde et nytt område, men omtrent ingenting å se på loddet. Dro ett stykke vest helt på tampen, og da fikk vi endelig laks i båten. Hadde noen hugg, men fikk bare en godkjent ombord.

Ann Iren med en Laks på 5,2 kg 82 cm. 


Flott vær siste dagen i TMB.
Den største laksen i år ble tatt av Dansken Søren Jensen fra Team Sallinge. Den var på hele 21,780 gram. Nest største laks som noen gang er tatt i konkurransen. De hadde brukt 2 timer for å få kjempen ombord i båten... Det er bare å gratulere!

Christian Røine fra Team Skrekk, fikk en flott laks på 17,140 gram. Det holdt til 4 plass, og beste Nordmann i kategorien.

Den mest prestisjefulle tittelen "Beste båt" gikk til Team Gladsax, med guiden Andreas Ander fra Wild Water som kaptein. 1032 poeng.
Andreplassen gikk til Garmin Sweden og Per Karlsson. 1003 poeng.
På tredjeplass var det nok en guide fra Wild Water. Lars Hedberg med båten Rodman. 893 poeng.
Bare 15 poeng bak tredjeplassen kom Team Blega og Aslak Brækken med 878 poeng. Dette er den beste plassering av en norsk båt noen gang. Grattis! Artig å se en norsk båt nok en gang er blant topp 10.

For oss i Team Grenland ble det bare 2 godkjente laks, og plass nummer 134 av 370. Litt skuffet, men bedre enn i fjor da vi endte opp på 154 av 350.

Full oversikt av resultatene ligger HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar